Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Теодора в Холандия

отпечатай новината

08.04.2008 12:43 | Видян 9220 пъти | Гласували 2

Теодора в Холандия

Примата на „Диапазон рекърдс” Теодора се завърна от участие в Холандия. Макар и за един ден, изпълнителката е успяла да добие впечатления от страната.

„Имах участие в град Ден Хааг – сподели Теодора. - Бях там само за един ден, но въпреки изморителния полет исках да видя колкото се може повече от града. Затова с пристигането си оставих багажа си в хотела и тръгнах на обиколка с хората, които ме поканиха за участие.”

Теодора посетила и най-големия шопинг център в града.

„Досущ като нашите МОЛ-ове е, казва изпълнителката. Не си купих нищо кой знае колко специално, малки подаръчета за близките си и сувенири за спомен. Най-голямо впечатление обаче ми направи най-известното кафе в града - „Цветното кафе” – продължава разказа си Теодора. – Много е оригинално...Конструкции с цветя „висят” над главата ти, докато си пиеш кафето. Направо е като райска градина, толкова е красиво!”.

Певицата сподели и впечатлението си от публиката, пред която е пяла.

„Останах изненадана, че хората, които бяха дошли да ме слушат, макар и да не знаеха текста на песните, тананикаха заедно с мен! Повечето не разбираха дори за какво се пее, но се забавляваха искрено!”

„Ако ме поканят пак, с голямо удоволствие ще отида отново” – завършва разказа си певицата на годината на Фен Тв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !