Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Милен Цветков отново в ефира на Нова

отпечатай новината

13.10.2010 17:40 | Видян 6273 пъти

Милен Цветков отново в ефира на Нова

Снощи Иван & Андрей върнаха в ефира на Нова телевизия непримиримия журналист Милен Цветков. Още с влизането му домакините похвалиха госта си и споделиха, че като ги питат кои определят като най-добри водещи в България, винаги на първо място казват името на Милен Цветков.

Ако сега водеше предаване Милен Цветков, би го започнал с новината за домашния арест на Алексей Петров. Бившият вече водещ на сутрешния блок на Нова телевизия обясни, че съдът е арбитър и не би трябвало да се бори с престъпността, защото това е работа на прокуратурата и министерство на вътрешните работи. Според него съдът не е виновен и аудиторията не бива да бъде подвеждана, че съдът трябва да изпълнява неясни задачи без да има доказателства. „Аудиторията е уморена, защото в българския съд има вероятно много корумпирани хора, и в съда, и в прокуратурата, и в Министерство на вътрешните работи!” – добави той.

„Аз не искам да се връщам назад! Има си институции в тази страна!” – бе категоричен Милен Цветков. Той даде за пример репортажа на Супер Бианка, в който дупнишкият съд проработи след нейната поява. За него това означава, че системата съществува.
Г-н Цветков цитира изследване на Световната банка, според което в чужбина образованието се различава между класовете, а в България образованието се различава между училищата. От това следва, че там, където се съберат нормални хора, качествен директор, добри учители, има образование, т.е. това е въпрос на хора и на манталитет. Той обясни, че популистките тези са много шарени и приемливи, но са за кратко и хората винаги се връщат към реалното.

 

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !