Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Миро се пропи от депресия

отпечатай новината

17.10.2010 09:00 | Видян 5488 пъти

Миро се пропи от депресия

В жестока ДУПКА е изпаднал поп певеца Миро. След като се провали с гръм и трясък на конкурса Евровизия, сладникавият изпълнител е в тежка депресия. Наши агенти твърдят, че Миро дори е посегнал към чашката и нищо друго не го интересувало.

Затворен в апартамента си певецът не комуникирал с никого и дори изключил мобилния си телефон. Супер 19' научи, че единственото нещо, което повдигало духа му било посветеното на него стихотворение от Евгени Минчев фон Бул.

Други източници твърдят, че той нямал никакви участия и това също му тежало. Финансовото му състояние не било цветущо поради липса на ангажименти. Други близки до бившата половинка на дует Каризма, пък смело заявяват, че музикантът е потънал и в дългове. Мълвата разнася, че той дължал пари на няколко места. Средствата били вложени в подготовката за престижния конкурс. Веднага след Евровизия Миро се скри в Кипър и замина за курорта само в компанията на двама свои приятели.

Любопитното е, че неотдавна изпълнителят на Ангел си ти имал участие в пиано бара на известен морски курорт, където изнесъл двучасов концерт. Този път той бил доста любезен със своите фенове и дори изпълнил парчета по тяхно желание. След това се снимал и раздавал автографи. Поведението му е повече от необичайно, имайки предвид, че преди това миро понякога се държеше доста надменно с почитателите си. Цяла нощ звездата била на минерална вода и фрешове и не близнал и капка алкохол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !