Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

10 000 души на най-голямото открито парти пред НДК

отпечатай новината

19.10.2010 16:00 | Видян 2315 пъти

10 000 души на най-голямото открито парти пред НДК

На 22-ри октомври, по време на финала на конкурса Top models of Rosebud, площадът пред НДК ще се превърне в открита сцена на най-бляскавото парти на годината. Купон за повече от 10 000 души ще събере софиянци и гости на града в 19:00 часа пред централния вход.

DJ JiJo ще пуска най-добрата house музика за всички гости. Тонове сладолед, цистерни с бира и енергийни напитки са част от изненадите на партито. Като на всяко бляскаво шоу и вечерта на 22-ри няма да мине без зашеметяващи фойерверки и светлинни ефекти.

Освен невероятно парти на открито  организаторите са се погрижили за още нещо – прогнозата за времето е специално и ексклузивно договорена с когото трябва, за да получим лятно настроение и положителни температури в петък вечер пред НДК.

Междувременно в Зала 3 на НДК ще се провежда финалът на конкурса Top models of Rosebud, на който 12 българки ще получат уникалната възможност да се снимат за изданието през 2011 г. Всичко, което се случва в залата ще бъде предавано на живо на площада на най-големите екрани в България.

С помощта на модна агенция Expose, финалистките се превърнаха от обикновени красавици в професионални модели, които ще покажат българската красота по целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !