В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Дами напират за Люси

отпечатай новината

09.04.2008 12:28 | Видян 15979 пъти | Гласували 2

Дами напират за Люси

Масов интерес е отбелязала представителката на лесбо средите Люси, пише “Експрес”. Обратните дами са очаровани от певицата на “Ноу Енджълс” Люси Дяковска и дават мило и драго, за да се запознаят с нея.

Някои от тях дори са се впуснали да търсят контакт с любимката си и се опитват да се сдобият с мобилния й номер. До този момент обаче голяма част от тях удрят на камък, тъй като да имаш телефона на журираща в “Мюзик айдъл” певица се оказва нелека задача. Къдрокосата е забранила на всичките си приятели да й дават телефона на когото и да било, явно очаквайки, че лесбо царството ще я прихване за свалки.

Наскоро стана ясно, че българката, която се изявява в немска поп-група, има нова приятелка. Според слуховете тя е в близки отношения с дизайнерката Божидара Бакалова. Двете неведнъж са засичани по клубове, като разкрепостеното им поведение определено привлича хорското внимание.

В последни интервюта Люси споделя, че има приятелка и тя е българка, а немската преса неотдавна писа, че изпълнителката се е разделила с тамошната си половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !