Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Играта и Alex P пуснаха новия си клип

отпечатай новината

25.10.2010 14:00 | Видян 6709 пъти

Играта и Alex P пуснаха новия си клип

Дългоочакваното видео към песента "Gangsta" вече е факт!!! Клипът излезна в интернет и както се предполагаше веднага стана обект на внимание. Красивите момичета, забавната песен и свежите цветове се съчетават в сполучлива комбинация, която говори за професионализъм и оригиналност.

Alex P и Играта се познават отдавна и беше въпрос на време да сътворят нещо хитово.Идеята им била да не правят поредната песен, която ще потъне в морето от музика, а с помоща на хумор, усмиване и качествен звук да спечелят родните меломани.

Всички които са допринесли по някакъв начин за видеото са близки на двамата творци. Един ден бил достатъчен за снимките,а  за главна дестинация е ползван известния софийски квартал Люлин.За заснемането са отговорни братя Розови, а за кетъринга - Лео (известен с участието си в риалити шоуто "Биг Брадър").

Играта гради успешна кариера на водещ в музикална телевизия и е познат  сред хората главно с хитовите си дуети с фолк певицата Десислава.Той сам обяснява,че въпреки това остава плътно в рапа и не отрича че е готов за всякакви музикални експерименти.

ALex P от своя страна се занимава от доста години с рап и зад гърба си има 2 албума.С времето той е успял да намери общ език с хората, на които не им е все тая за това, което се случва.Рапърът не изневерява на стилът си, а напротив надгражда го и го прави все по атрактивен и модерен. В момента Alex снима нов клип, за който ще стане на въпрос скоро...

И Играта, и Алекс ще издадат албуми скоро. И двамата се стараят да създават нещо ново, с което да изпреварят вече наложени музикални вълни в България. Според тях черната музика в България започва да се развива отново. Затова тряба да има повече хора като тях, които знаят как и защо го правят.

До броени дни "Gangsta" ще се завърти и в телевизионния ефир!!!

ВИДЕО!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !