Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

"Горещо" - изповедта на Лияна

отпечатай новината

29.10.2010 09:00 | Видян 11196 пъти | Гласували 1

Тази събота, 30 октомври, от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от най-коментираните фолк певици през изминалата година – Лияна. В едно наистина откровено интервю тя открито говори за отношенията си с мъжете в живота й и прави шокиращи разкрития за любовния триъгълник между нея, футболиста Благой Георгиев и бременната му приятелка Христина.

Голямата любов в живота на Лияна е бащата на дъщеричката й – Махмуд: “Много го обичах, знаеш ли защо – нашите мъже като че ли са много разглезени. Аз срещнах едно момче, което изпитваше страх да ме докосне. Беше леко срамежлив... Той е възпитаван по съвсем различен начин – жената трябва да бъде обгрижвана, пазена... В един момент това младо момче буквално ми предостави целия свят на тепсия – не толкова материално, колкото ме накара да се чувствам жена, да се чувствам специална.

За първи път аз се чувствах дама!” Лияна разказва подробно за ареста на Махмуд, престоя му в затвора и всички трудности, през които е минала, за да остане с него, за официално обявената им “раздяла” и заминаването си при него в Турция, за живота им там като семейство, отношенията си с роднините му и решението да се върне с дъщеричката им в България.

Според Лияна точно това моментно състояние след връщането й в България я е направило слаба и податлива на ухажването на друг мъж – футболистът Благой Георгиев. “В началото като че ли станахме приятели – имахме твърде приятелски отношения... По никакъв начин аз не съм инициатор на тази връзка! Дори много пъти съм искала да се оттегля – още в началото, преди да се случи каквото и да било.” – споделя Лияна и признава, че изнесената от “приятели” информация в медиите също е допринесла за развитието на отношенията й с футболиста. – “Всичко това, което се случваше, ни накара да се съюзим и да станем един отбор срещу хората които ни мразят.”

Лияна признава, че няма нито една материална придобивка от връзката си с Благой, а джипът, пръстенът и телефонът са подарък от бащата на дъщеря. “Лили, омагьосали ли са те?!” – казва Махмуд, който не приема много добре връзката й с Благой Георгиев. “Това ми е най-смешното – че тук изкараха мен злата вещица, а човекът, който ме познава мен каза: “Лили, какво става – това не си ти!” – споделя Лияна и заявява, че от сега нататък винаги ще поставя малката Дениз, която също е била заплашвана по телефона, на първо място.

Видео анонс!!!

„Горещо”, събота, 30 октомври 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !