Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ангел Бончев на откриването на сладкарница "Марилу"

отпечатай новината

01.11.2010 14:20 | Видян 5363 пъти | Гласували 2

Ангел Бончев на откриването на сладкарница

Бившият президент на "Литекс" Ангел Бончев се появи на откриването на сладкарница "Марилу" в столицата в цветущо здраве и настроение. Единствено липсващите два пръста на лявата му ръка напомняха за драматичното му отвличане и държане в плен преди 2 г. Той  пристигна със спортния журналист на бТВ Краси Минев.

Цяла вечер Бончев се весели със собственичките Марияна Лозанова и Лучия Фикова, като задяваше придружаващия го Краси Минев с шеговитото "Е, каквото седнало, такова излезнало", щом фотографите идваха да ги снимат.

От ръчно правените бонбони и домашно приготвените торти по френски рецепти хапна и шефът на "Главболгарстрой" Симеон Пешов, който едва се виждаше от кошницата с цветя, която донесе. Намина и скандалният бизнесмен Марио Николов, който хич не изглеждаше притеснен от съдебните си неволи. Екатерина Бончева от Комисията по досиетата се бе сгушила на раздумка в "будоара" - специално декориран приятен ъгъл с меки възглавници.

Гръмогласен лай огласи площад "Хелзинки" в "Лозенец" и едва не надви ромонящата жива цигулка в сладкарницата. Оказа се, че социоложката Мира Радева е завързала отвън кокера на дъщеря си, която е в САЩ и ѝ го оставила на отглеждане. Домашният любимец все пак се кротна и позволи на стопанката си да се наслади на пухкавите кроасани, соления чийзкейк и финия вкус на оригинален брауни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !