ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ромина Андонова: "Мис Свят" е всичко друо, но не и конкурс за красота

отпечатай новината

05.11.2010 10:00 | Видян 6148 пъти

Ромина Андонова:

“Знаех коя ще е победителката предварително. Според мен и другите момичета са били наясно, че ще спечели американката Александрия Милс.” С този коментар за конкурса “Мис Свят” на личната си страница във “Фейсбук” “Мис България 2010” Ромина Андонова разбуди яко духовете. Родната хубавица, цитирана от BLife, е категорична, че за нея надпреварата “Мис Свят” е всичко друго, но не и конкурс за красота.

“Имаше много красиви и лъчезарни момичета. Нищо не искам да кажа за USA, не я познавам лично, но след като не ми е направила никакво впечатление (добро)... А и да скандират името на друга участничка... Правете си изводи - никой не я поздрави, срам! То се знаеше седмици предварително”, пише Ромина и допълва, че и останалите претендентки избягвали да контактуват с американката още седмица преди финала.

От BLife припомнят и другите скандали около конкурса, който приключи в неделя. Норвежци обвиниха журито, че умишлено не е избрало за победителка тяхната кандидатка Мариан Биркедал, която беше сочена за фаворитка. “Всичко идва от Нобеловите награди. Тази година лауреат за мир стана дисидентът Лю Сяобо, което разгневи Китай. Това е и причината “Мис Норвегия” да е толкова назад в класацията”, смята тв водещата от скандинавската държава Катрин Сорланд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !