Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Йога кючек в „Споделено с Камелия” !

отпечатай новината

05.11.2010 16:20 | Видян 6729 пъти

Йога кючек в „Споделено с Камелия” !

„Споделено с Камелия”, продължава да изненадва зрителите си!

След като видяхме човек, който спи на едно легло със смъртоносна кобра и седемчленно семейство, което живее в каравана в планината, този петък Камелия ни изненада и с нестандратни йога практики.
Гости бяха Даниел Петров и Снежанка Гайдарова занимаващи се с Йога практики от години.
 
Двамата разказаха как са се запалили по йога техниките и демонстрираха много интересни и нестандартни пози в студиото. Водещата не им остана длъжна и се включи също в йога урока на живо. След като минаха през стандартните пози и техники за дишане дойде ред и на нестандартните.

Докато Камелия припява на ушенце  „Залеза и зората”, гостът Даниел Петров показа коремни техники в такт с неравноделните ритми. Дори яденето с надолу главата, не се оказа проблем за него и има честта да бъде нахранен лично от ръцете на водещата.

Нестандартното отношение на Камелия към йога практиката, даде повод за създаване на  нов вид  практики за релаксация и освобождаване – „Йога Кючек”

Минути по- късно, Даниел и Камелия се качиха върху масата и продължиха с танците ала „Йога кючек” . Към тях се присъедини и бременната приятелка на Даниел – Ива Благоева, която въпреки осмия си месец бременност е допусната да се състезава на Европейското първенство по Йога.

„Споделено с Камелия” – всеки делничен ден от 16:30 по ТВ 7 !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !