Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Режат заплатата на Бербатов

отпечатай новината

05.11.2010 16:40 | Видян 4645 пъти

Режат заплатата на Бербатов

Световната икономическа криза УДАРИ един от най-великите клубове в света – Манчестър Юнайтед. Собственикът на Червените дяволи – америкнаският магнат Малкълм Глейзър се е увъртял в дългове, от които се чуди как да излезе. Миналата седмица английските медии гръмнаха, че клубът е вътре с $1,6 милиарда.

Това наложило в Юнайтед да бъдат взети спешни мерки като първата била да се погледне към космическите заплати на футболистите. Както е известно, звездите в Манчестър прибират над 100 000 паунда седмично. Точно толкова е и заплатата на нашия Димитър Бербатов. Според Би Би Си, за да погасят част от огромния дълг, шефовете решили да орежат възнагражденията с 20%. Това ще рече, че Бербо вече ще прибира с 20 000 паунда по-малко.

Това обаче едва ли ще го е притеснило, тъй като преди няколко седмици той направи подарък от 1 милион евро на дъщеря си по повод първия й рожден ден.
Най-много обаче ще бъде ужилен Уейн Рууни. Заплатата на английския национал пада драстично. След разпореждане лично от мениджъра Сър Алекс Фъргюсън възнаграждението на Рууни от 200 000 седмично паднало на 120 000.

Както е известно, Уейн преподписа договора си с Юнайтед до 2015 година. Нападателят бе искан от гранда Реал Мадрид, който даваше космическите 100 млн. евро. Манчестър обаче успя да примами Рууни с космически премии за гол. До този момент Уейн излиза евтино на Юнайтед, тъй като няма да играе поне още месец заради контузия.

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !