Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емануела и Фен ТВ празнуваха заедно рожден ден

отпечатай новината

09.11.2010 13:20 | Видян 11477 пъти

Емануела и Фен ТВ празнуваха заедно рожден ден

Емануела и Фен ТВ празнуваха заедно своя рожден ден в претъпкания клуб Инфи в Пловдив. Фолк звездата, заедно с Джина Стоева, Виктория и Джордан, бяха поредните изпълнители, които се включиха в националното клубно турне на музикалната телевизия. Четворката бе бурно аплодирана във Велинград и Пловдив, като под тепетата празникът бе двоен.

Емануела почерпи своите колеги подобаващо, като наздравиците преминаха от по-твърд шотландски алкохол към шотове. Най-нетрадиционния тост за рожденичката вдигна Джина Стоева на сцената, като двете певици демонстрираха еротично пиене на текила, за радост на всички присъстващи. Сред тях бяха диджей Дамян с приятелката си, както и бившия футболист на ЦСКА, а сега играч на Ботев Пловдив – Николай Манчев.

Емануела побърза да уточни, че ще празнува като в приказките – три дни и три нощи, за да бъде в компанията на всичките си приятели. Звездите на Фен ТВ също продължават концертите си, като тази седмица Ивена, Кондьо, Румина и Dillan ще купонясват в Петрич. 

Зрителите на Фен ТВ ще видят Джордан в ново амплоа, в специалния дневник, които ще тръгне в ефир от 9 ноември в ефира. Той замени своя микрофон с репортерския и направи интересна анкета в центъра на Пловдив. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !