Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Миро: Лили Иванова се нареди до мен

отпечатай новината

12.04.2008 09:00 | Видян 23190 пъти | Гласували 1

Миро: Лили Иванова се нареди до мен

Миро, забавлявате ли се покрай Пей с мен?
- Аз се забавалявам, публиката също се забавлява. Радвам се, че имам шанса да работя с Ку-ку бенд. Те са единствени по рода си в България. Никой не може да им стъпи на малкия пръст. Натискат копчето и музиката сама си идва.
- Защо избрахте най-малката участничка Дивна за партньор в шоуто? Пиар стратегия?
- Не гледайте на нея като на дете. Ако я опознаете, ще видите, че зад тези 10 години се крие истинска личност. Зряла, интелигентна, правеща разлика между това да можеш и да си известен. Английският й сигурно е по-добър от този на Слави Трифонов. Определено това, което тя знае, не го знае всяко хлапе. Беше най-очевидния избор. Радвам се, че преди мен някой не я грабна. Всички я бяха оценили с десетка.
- Смятате ли се за фаворити за наградата?
- Не усещам по този начин нещата. Не сме на спортно състезание. Аз търся хубавото. Тук е Марги Хранова – най-добрата пееща дама у нас. Десислава е уникален талант. Кали също е много добра. Радвам се, че деля една сцена с тези хора.
- 500 000 лева обаче си е сериозна сума...
- Истинската награда е любовта на хората. Когато си вършиш добре работата и хората те харесвам – и парите идват. Не зависимо дали под формата на награда от Пей с мен или по друг начин.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !