Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Политици дължат по 1000 $ на олигарсите Баневи

отпечатай новината

10.11.2010 14:40 | Видян 8403 пъти

Политици дължат по 1000 $ на олигарсите Баневи

Снощи на гости на Иван & Андрей бе една от най-известните и най-богати двойки у нас – сем. Баневи. Те много рядко дават интервюта заедно, но се съгласиха да го направят за „Шоуто на Иван & Андрей”. Разказаха доста интересни неща от света на супербогатите.

Относно проверките на НАП по въздух Евгения Банева шеговито подхвърли, че ако данъчните ги били предупредили, дори щели да кацнат, а семейство Баневи да ги посрещне с хляб и сол. Тя препоръча да се строят повече хеликоптерни площадки, тъй като властта се движи с хеликоптери и трябва да я улесняваме.

В предаването от понеделник Жорж Ганчев зададе въпрос на семейство Баневи: „Кога ще намерят време да се извинят, че три дни поред не му идват на гости, а съпругата му – Шушинка, готви напразно?”. На това Николай Банев отговори закачливо с въпроса: „А защо ти два пъти вече не идваш у нас?”. Той призна, че с Жорж Ганчев са приятели от дълги години.

Г-жа Банева сподели, че имат достатъчно приятели и дори все още контактува със съучениците си от английската гимназия в Стара Загора. Николай Банев бе видимо разочарован като обясни, че с богатството са се появили и много „прашлясали приятелства”. „Страшно много хора дойдоха да искат пари, но малко ги върнаха!” – каза олигархът, който тогава още не се бил научил да казва – „Не!”.
 Олигархът сподели, че е разочарован и от опита си с ФК „Берое” като нарече фанатичните агитки, определящи се като „фенове”, „лумпениада”. Той предложи да се отворят стадионите за семействата, както е в чужбина.

Иван & Андрей полюбопитстваха с колко милиона разполага семейството. Николай Банев обясни, че ръководи голяма компания, за която трябват много кредити. „Колкото спечелим, толкова можем да реинвестираме! От гледна точка на кредити сме изключително бедни!” – каза богаташът.
В ефир Андрей даде 2,40 лв. на г-н Банев, тъй като се твърди, че с толкова започнал бизнеса си. „Имах уникален шанс! Бях на точните години, на точното място и на точното време!” – каза той.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !