Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

СТАРТИРАТ ПРОДАЖБИТЕ НА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА РОКСЕТ

отпечатай новината

11.11.2010 14:00 | Видян 3486 пъти | Гласували 1

СТАРТИРАТ ПРОДАЖБИТЕ НА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА РОКСЕТ

На 15 ноември, понеделник, официално стартират продажбите на билетите за концерта на РОКСЕТ, който ще се състои на 29 май (неделя) в Зала 1 на НДК. Организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис са подготвили страхотна изненада за многобройните фенове на групата у нас. Първите двадесет късметлии, които закупят билет за концерта от касата на Билетен център НДК (която отваря точно в 9 ч.), ще имат уникалния шанс да спечелят най-новия, предстоящ дългоочакван албум на емблематичното шведско дуо.

През 2002г. Мари заболява от тумор на мозъка. За щастие, след навременна операция тя се възстановява успешно и едва след няколко седмици е отново в студиото за записа на сингъла “Opportunity Nox”. Този сериозен здравословен проблем е причината РОКСЕТ да намалят темпото в съвместната си работа.

 Десет години след издаването на последния им студиен албум „Room Service”, който излиза през 2001г. и пет след последното им издание с хитове по повод 20 годишнината от началото на кариерата им през 2006 -  ‘A Collection Of Roxette Hits: Their 20 Greatest Songs’, емблематичното дуо ще направи обиколка на четири континента с грандиозното си световно турне през 2011г. и ще издаде нов хитов албум. В България той ще излезе в началото на 2011г. от Анимато Мюзик/ EMI.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !