Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софка хвана Дачо на калъп

отпечатай новината

12.11.2010 17:00 | Видян 8784 пъти

Софка хвана Дачо на калъп

Любовна ДРАМА, достойна за сценарий на латиноамерикански сериал, се разиграва в Етрополе. Главните герои в сапунката са Софи Маринова и възлюбеният й Дачо. Оказа се, че пламъкът в любовното им огнище отдавна гасне. Последното канче със студена вода било хвърлено преди дни, когато Софка аха да сгащи мургавия левент на калъп.

Агенти на Супер 19' докладваха, че Дачо си хванал едрогърда танцьорка от етрополския балкан. Двамата се срещнали в столичен чалга клуб, където на Софка момчето замеряло с десетолевки момичетата на сцената. Дали заради това или заради маслинените му очи красавицата веднага лапнала по него. Етрополският Казанова обаче не подозирал, че в заведението имало приятели на Маринова, които веднага докладвали на ромския славей.

Малко по-късно, в семейното им ложе в София, станало страшно. Софка едва дочакала Дачо да се прибере и аха да го започне с наличната кухнеска потреба още от вратата. Скандалът бил грандиозен, а момъкът набързо си събрал куфарите. Ромският плейбой не мислил дълго къде да отседне и вместо на хотел, почукал на вратата на новата си изгора. Тя, естествено, го приела с отворени обятия. Наскоро даже двамата са решили да се преместят в родния й Габрово, за да са по-далеч от Софи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !