Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Викат три пъти полиция в „Сълза и смях” заради „Вражалец”

отпечатай новината

15.11.2010 09:40 | Видян 5009 пъти | Гласували 1

Викат три пъти полиция в „Сълза и смях” заради „Вражалец”

Три пъти през изминалата седмица служители на „Сълза и смях” се възползваха от намесата на органите на реда заради недоволни граждани, които в негодуванието си се нахвърлиха срещу персонала на театъра.

Продадени билети за постановката „Вражалец” на театрална формация „Мелпомена” и невъзможност да бъдат закупени места за всички представления на комедията до края на годината, е причината за народния бунт. За да удовлетвори всички желаещи да гледат „Вражалец”, директорът на Народния театър проф. Павел Васев се е принудил да свали редовно представление на друга пиеса, за която също част от билетите са продадени.

30 ноември (вторник) е датата, когато почитателите на актьорите Любо Нейкова, Митко Рачков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин, ще могат да ги видят в извънреден спектакъл.

Пиесата на Ст. Л. Костов разказва за пресметливостта на група селяни, които биват излъгани от ловък шарлатанин. Обещавайки им гарантирана печалба от печатането на фалшиви, Манчо (Асен Блатечки) завлича финансово поп Стайко (Любо Нейков), кмета (Митко Рачков) и селските активистки Цвета и Босилка. Не липсват сексуалните закачки – осъвременени и колоритни. Режисьор на комедията е Георги Стоилов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !