Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

ТОНИ СТОРАРО И СОФИ МАРИНОВА НА ОБЩА СЦЕНА

отпечатай новината

15.11.2010 10:00 | Видян 6487 пъти

ТОНИ СТОРАРО И СОФИ МАРИНОВА НА ОБЩА СЦЕНА

Тигрицата на поп-фолка и Човека-глас провокираха до крайност гостите на нощния пиано бар и поставиха на изпитание уменията им да танцуват и да се забавляват през цялата нощ. Вулканът от емоции изригна още при първите изпълнения на Тони Стораро.

 „Фалшиви сълзи”, „Милионерче”, „7 пъти”, „Искам те” и други хитове на най-актуалния поп-фолк изпълнител подлудиха фенките му и поизпотиха охраната, която го вардеше от най-напористите сред тях. Публиката пощуря когато на сцената се качи и ромската перла Софи Маринова.

Тони я покани, за да изпеят безспорния хит „Обичам те”. „Това е първата публична изява на гласовитата певица от няколко месеца насам и завръщането й е по-успешно от всякога”, коментираха посетителите.  Тигрицата купонясва и танцува сред публиката през цялата нощ, в компанията на загадъчен мъж, който старателно се криеше от обектива.

Софи отказа да потвърди, че има нова „буря” в сърцето й и дали това е „чаканият грях” от песента й. Категорично обаче успя да „зарази” всички посетители с еуфоричното си присъствие и „да преобърне целия им свят”. Тони Стораро нямаше нищо против да я раздели с почитателите си, но определено я провокира с най-добрите си балади, една от които „Върни се”. „Това може да се види и чуе само в бар Моджо”, призна Човекът-глас и обеща още грандиозни концерти в нощния локал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !