Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Майката на Николета не одобрява връзката на дъщеря си с Валери

отпечатай новината

15.11.2010 16:40 | Видян 11568 пъти

Майката на Николета не одобрява връзката на дъщеря си с Валери

Тези дни Пепа – майката на футболиста, се изказа ласкаво за бившата му вече половинка Алисия и така запуши устата на интригантите, които твърдяха, че двете жени не се понасят и че фолкпевицата е причина за това Валери да не говори с роднините си. “Никога не се е случвало с Алисия да имаме някакви разминавания. Просто по-рядко се чувахме. Всичко, което мога да кажа за нея, е в положителен аспект.

Нищо лошо не съм видяла от нея, нито тя от мен. Аз като родител никога не мога да си позволя да кажа нещо лошо за децата си – защото те и двамата с Валери са ми деца, в края на краищата. Каквото и да се случи между тях, ние сме свързани за цял живот не само заради внука ми и трябва да сме в перфектни отношения“, заяви Пепа Ангелова, пишат БЛИЦ.

Майката на новата жена в живота на Валери – Еридина Лозанова, също се “включи в мача” с шокиращо изказване. Тя заяви, че не одобрява връзката на Николета с Валери Божинов, но е наясно, че щерка й е много влюбена и няма да приеме ничии съвети, пък било то и от майка си. “Не познавам Валери и не смятам, че трябва да се запознаваме на този етап. И нека не говорим глупости за предстояща сватба и дали Николета би му родила дете.

Това, че техните отношения станаха гласни, не означава, че цял живот ще са заедно. Не гледам на Валери като на мъжа на Ники, дори не одобрявам тази връзка, но това няма значение. Николета е голямо момиче на 23 години и само може да решава с кого да бъде. Още утре той може да срещне друга, но и тя е още млада – животът е пред нея. Не си прави илюзии, че Валери цял живот ще е до нея”, отсече мъдро Еридина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !