Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софи Маринова и Дачо - първа задача в новото риалити на Иван & Андрей - „Лига на познавачите”

отпечатай новината

16.11.2010 17:20 | Видян 12755 пъти

Софи Маринова и Дачо - първа задача в новото риалити на Иван & Андрей - „Лига на познавачите”

На 15 ноември Иван & Андрей стартираха най-новия и единствен по рода си телевизионен проект – „Лига на познавачите”! С този проект продуцентите и екипът им се надяват веднъж и завинаги да разберат дали тези „Феномени” притежават дарбата да виждат в бъдещето. Целта е да се създаде своеобразен сблъсък между консервативната наука и алтернативните окултни практики. Ще разберем кое е по-важно - вярата в звездите или вярата в науката, и дали понякога те не вървят ръка за ръка. По-добре ли е, например, за инвестициите си да се обърнеш към ясновидец, отколкото към брокер? Ако медицината е безсилна, има ли смисъл да ходиш при знахар?

В рамките на „Шоуто на Иван & Андрей” през следващите 3 месеца ще станете свидетели на уникален експеримент, в който най-добрите екстрасенси, гадатели и парапсихолози в България ще премерят сили с най-авторитетните специалисти от всички области на живота в опит да прогнозират бъдещи събития от спорта, политиката, културата, обществения и светския живот.
Двамата продуценти и екипът им вярват, че с този експеримент веднъж и завинаги ще си дадем отговор на въпроса: „Шарлатани ли са така наречените феномени или наистина могат да виждат в бъдещето?”.

В пилотния брой на мистичното риалити беше представен „Националният отбор на Феномените”, който се състои от петима души.

Първият член на отбора на гадателите е нумероложката Цветанка Рангелова, която досега от студиото на вечерното шоу е предсказала вярно оставките на всички министри от кабинета Борисов. Тя се подчинява на вселенския закон, предопределен чрез цифри. „Числата казват всичко!” – убедена е нумероложката. За себе си г-жа Рангелова казва: „Аз съм добър прогностик! Вярвам в числата и силата на цифрите, вярвам в нумерологията, вярвам в Бог и в себе си!”. За 54 години работа нумероложката няма оплаквания от хора относно познанията си да разкрива бъдещето чрез числата. Цветанка Рангелова е имала и ясновидски способности, но ги загубва след срещата си със световен феномен, чието име не пожела да спомене. „Никой не може да ми отнеме цифрите!” – категорична е тя.

Вторият участник в „Лига на познавачите” е астрологът Люмиер, който е учител по астрология на повечето ясновидци у нас. Преди години в Париж се срещнал с графиня Игнатиева и тя го нарекла Люмиер, което означава „светлина”. Занимава се с астрология повече от 40 години. Вярва, че нищо не се случва на Земята, без да е записано в небесата. Разчита на посланието на звездите. Според него всички ние изпълняваме космична програма. „В древността всеки владетел си имал астролог...Бойко Борисов може да ми се обади!” – смее се Люмиер.

За Цветанка Рангелова каза, че не са конкуренти, тъй като са приятели от близо 30 години. Люмиер е предрекъл успеха на националния ни отбор по футбол на световното през 1994 година в САЩ. „Всеки от нас слиза на земята с някакво послание, с някакъв код, но ако не работи, няма да постигне нищо, колкото и да са благосклонни звездите!” – категоричен е астрологът. Люмиер също работи с цифри, само че при астрологията е важно и дали обектът е мъж или жена. „На много известни хора съм правил хороскопи и съм ги консултирал!” – добави той.

Третият участник в мистичното риалити е Людмила Захариева. Тя ни кара да си зададем въпроса какво може да накара една дипломирана актриса да избере картите Таро пред сцената. Людмила е от град Бургас. „Картите Таро винаги казват истината!” – споделя тя. Преди да се гледа на карти Таро, те минават през огън, за да работят. Също така се отварят с кратка молитва. Според гадателката всеки може да се научи да гледа на Таро, но както при астрологията трябва да има водач. Людмила Захариева сподели, че има доверие на останалите участници в окултното състезание, които тя определя като „много надарени”. „Искам да покажа, че картите Таро могат да конкурират науката и работят!” – заяви г-жа Захариева.

Четвъртият познавач се казва Илияна Чаушева – Гюкчен, и е от град Пещера. Дамата е от турски произход, но е приела християнството, може би, защото такава е нейната карма, в която твърди, че вярва. Преди тя да се появи на белия свят всички деца на родителите й умирали още преди да се родят. Тогава по пълнолуние в купичка вода те сложили сапун и в него забили три игли, които нарекли на попа, на ходжата и на лекаря. Иглата, наречена на попа ръждясала и това бил знак, че той е този, който ще им помогне. И наистина попът побаял и Гюкчен оцеляла. Историята си тя научила, когато навършила 33 години и тогава приела християнската вяра. „Простичките неща са много по-велики!” – насочва ни мъдро тя. „Избрах боба, защото в него има много енергия!” – обяснява лечителката. Гюкчен е убедена, че чрез хвърлянето на боб продължава мисията на своя род. Тя признава, че има колеги, които гледат и на леща, но избрала боба, защото расте от земята и листата му се вият нагоре към космоса, от където получава информация. Гадателката определя призванието си като вид нумерология, но разпределена с боба. „Мен никога, никой не ме е анатемосвал, защото правя всичко с чисто сърце!” – споделя тя. За своите съотборници тя каза: „Не сме дошли да воюваме, а с общи усилия да помогнем на страната си!”. От ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” Гюкчен поздрави всички турци с Байрама на 16 ноември.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !