Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Лучано лекувал депресията на Милен Цветков след развода

отпечатай новината

17.11.2010 13:00 | Видян 4925 пъти

Лучано лекувал депресията на Милен Цветков след развода

Васил Иванов-Лучано лекувал депресията на Милен Цветков след развода му, призна бившият спортен министър в предаването „На кафе”.

Бизнесменът влезе като изненада на тв водещия, тъй като, освен добри приятели, двамата са и роднини. Запознават се преди 20-ина години покрай бившата съпруга на Лучано, а след години бизнесменът става кум на Милен и съпругата му Дана. Когато бракът на тв звездата се разпада, бизнесменът дава силна морална подкрепа на приятеля си.

„Той дойде при мен на морето, където аз имах един хотел, и му дадох кофа с боя да боядиса оградата. Така имаше с какво да се занимава и не му оставаше време да мисли за развода”, разказа Лучано пред Гала.

В ефира на Нова ТВ водещият за първи път излезе от обичайната си роля на анализатор на обществените процеси. Заради Гала Милен Цветков сложи престилка и сготви пилешка супа, като не пропусна да се похвали колко добър кулинар е. И допълни, че в това отношение любимата му Ивета е много назад.

За първи път в тв ефир 44-годишният Цветков разказа за отношенията си с 20-години по-младата масажистка, с която се запознава в интернет. По думите му разликата в годините не е толкова съществен фактор за партньорството между двама души, по-важното е да имат еднакви интереси и да умеят да се забавляват заедно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !