Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Айдъли се залюбиха

отпечатай новината

18.11.2010 10:40 | Видян 5236 пъти

Айдъли се залюбиха

Нова двойка айдъли се показа на светския небосклон... Въпреки, че участието им в „Мюзик Айдъл” беше преди две години, добричлиите Дамян Попов и Кремена Димитрова се взеха в ръце и заформиха музикален дует – „Щом те видя”. Но явно и не само!

Това, че напоследък двамата се появяват заедно по партита не учуди никого. Изведнъж обаче в един и същи ден и час да обяват в социалната мрежа FaceBook, че са ”Обвързани”, като плюс това сложиха обща снимка на профилите си показва, че интригата им няма да стигне само до едната песен.

Наскоро Дамян приключи връзката си с моделката Бетина Велкова, печелила конкурси като „Мис София”, „Мис Мерилин” и последният „Тop Models Rosebud”. Красавицата обаче бързо се нарадва на певецът и се отдаде на компанията на Христо Сираков, припомнят клюкари.

За Кремена, която докато участваше в „Мюзик Айдъл” бе набедена за любимката на Слави Трифонов, личния й живот винаги е бил в сянка. Затова може би има обяснение – Кремена взе участие в шоуто преди да навърши палнолетието си и явно й е било твърде рано за любови.

Колегите им обаче все по-упорито коментират, че Дамян и Кремена май са се сгаджили...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !