Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Феномени и специалисти познаха за раздялата на Софи Маринова и Дачо

отпечатай новината

19.11.2010 15:00 | Видян 5842 пъти

Феномени и специалисти познаха за раздялата на Софи Маринова и Дачо

В четвъртък вечер в „Лига на познавачите” бе развръзката на задачата, дадена на феномените от Иван & Андрей в понеделник, а именно: „Заедно ли са в момента Софи Маринова и Дачо?”. Снощи „Националният отбор на феномените” в лицето на Людмила Захариева и Гюкчен, дадоха своите прогнози за скандалната двойка. 

Картите Таро показаха, че Софи има нова любов, но не е много решителна и както се изрази Людмила Захариева певицата е в „пролетно възраждане”. Тароложката вижда, че и двамата са си изневерявали. На двойката се пада картата на „Обесения”, което значи човек, който се скрива от действителността. „За мен тази двойка в момента не е заедно!” - заяви гледачката на Таро. Според Роберто проблемът на двойката е, че Дачо „обича да си поживява”.

Цветанка Рангелова вижда „неправилна връзка” между тях, но отношенията им в същото време са и тяхна съдба. „Софи е в подчинение на своите чувства, но Дачо само я ползва!” - категорична е нумероложката. Тя казва още, че слабостта на ромската перла към това момче ще я умопобърка, а Дачо е само една пионка. Астрологията на Люмиер разкри, че Софи още не е претръпнала от тази връзка, влюбва се много бързо и в момента си плаща за стари грешки. Гюкчен е убедена, че в момента двамата не са заедно, защото ги дели път, който скоро ще свърши. Но според нея Софи и Дачо кармично са заедно.

Общото мнение на „Националния отбор на феномените” бе, че Софи Маринова и Дачо в момента не са заедно.
Своите прогнози дадоха и отбор от специалисти – светският журналист Ани Кожухарова и психоложката Ани Владимирова.

Ани Кожухарова бе доста скептично настроена към феномените и техните способности и през цялото време ги наричаше с обидното за тях прозвище „врачки”. Тя сподели, че не ходи по врачки, защото подвеждат. „Врачуването за мен е леко несериозно” – категорична бе тя, но даде толеранс, че ако получи потвърждение ще повярва. Светската хроникьорка вярва в професионалните усилия, защото за нея професията стои над всичко. За да си даде отговор на поставената от Иван & Андрей задача Ани Кожухарова използвала „метода на шпионажа”. Според нея двамата ще са заедно, но в бъдеще. Тя обаче бе категорична, че Софи и Дачо не са заедно в момента, тъй като последната им медиина изява заедно била на 1-ви юни.

Ани Владимирова бе по-умерена в изказванията си като призна, че й е трудно да дава оценки за нещо, което не познава. Тя си спомни, че е правила психологически портрет на Софи Маринова и Дачо при влизането им във „Вип Брадър 3”. Според нея много обстоятелства в живота им ги принуждават да са двойка. Тя смята, че Софи продължава да свързва живота си с него и с Дачо са свързани емоционално.

Крайното становище на отбора на специалистите бе, че Софи и Дачо не са заедно.
След като и двата отбора съобщиха решенията си в студиото, за да разкрие цялата истина, влезе и самата Софи Маринова. „Направо ме разпънахте на кръст! Светица и грешница...”, започна ромската перла. Тя обяви официално в ефира на „Шоуто на Иван & Андрей”, че с Дачо не са заедно от 9-ти август, когато е бил рожденият ден на Лоренцо. Въпреки това двамата се чуват и са приятели. „Имам доста ухажори! Нямам връзка за веднъж! Аз съм моногамна!” – заяви певицата.

Прогнозите на двата отбора съвпадат, което означава, че за тази задача получават по 1 точка.
В петък „Националният отбор на феномените” ще получи и втората си задача. За да разберете каква е тя, гледайте „Шоуто на Иван & Андрей” довечера от 22:00 по Нова ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !