Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Чарли взема два пъти заплатата на Камен

отпечатай новината

21.11.2010 09:00 | Видян 11354 пъти | Гласували 1

Чарли взема два пъти заплатата на Камен

НЕОЧАКВАНИТЕ ОБРАТИ във втория сезон на Стъклен дом не се случват само на екрана, но и зад кадър. Извън светлината на прожекторите две от големите звезди Калин Врачански и Асен Блатечки почти не си обелват дума. Особено когато дойде реч за пари. Оказа се, че актьорът, който изпълнява ролята на лошото момче Чарли, прибира почти двойно по-голям хонорар от сексимвола Врачански.

Бившият охранител се снима за твърд хонорар от 8000 лв. на епизод. Както Супер 19' първи писа, Калин прибира по 4500 лв. на серия. Тези пари обаче Врачански получи за първите 22 серии на продукцията, като все още не е известно дали хонорарът му ще бъде коригиран след края на втори сезон.

И двамата актьори се смятали за истински звезди и между тях прехвърчали искри по време на снимките. Асен, който е известен с чувството си за хумор, не пропускал да пусне по някоя шегичка по адрес на колегата си от Роман, което изкарвало от равновесие синеокия Калин. На всичкото отгоре в новите серии Блатечки се появява доста по-често на екран, отколкото българския доктор Хаус, който беше суперзвездата в първия сезон.

За ужас на феновете на Стъклен дом пък Калин Врачански харесвал повече ролята си в Забранена любов. В сапунката той имал много повече реплики и играел доста по-жизнерадостен образ, който му бил по-близък до сърцето. Частният детектив Боян Тотев допада повече и на нежната половина от зрителките, отколкото вечно угриженият син на Димитър Касабов.

Парите в Забранена любов обаче едва ли ще се понравят на Врачански. Там не се плаща на хонорар, а на заплата. И въпреки, че се твърди, че парите са добри, Супер 19' дочу, че на сцената се работи за жълти стотинки.

Асен Блатечки трябва да получава най-много пари в Стъклен дом, показва анкета на сайта slava.bg. Близо 1000 читатели на портала от 3700 гласували са на мнение, че изпълнението на ролята на Чарли трябва да бъде най-добре възнаградено. На второ място народът е поставил новия ТВ идол Калин Врачански, който е получил 540 гласа. Челната тройка допълва Яна Маринова, а непосредствено след нея са Елена Петрова и Красимир Ранков. Гласуването в slava.bg продължава.

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !