Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Модерен балет и HIP HOP & RnB Танци за НАПРЕДНАЛИ с Goldy 'VS Dance'

отпечатай новината

22.11.2010 13:40 | Видян 5035 пъти

Модерен балет и HIP HOP & RnB Танци за НАПРЕДНАЛИ с Goldy 'VS Dance'

Всички, които считат себе си за дорби в танците, или са на път да станат такива. Всички които са се занимавали повече от 2 - 3 години с танци или са самоуки таланти, да заповядат всеки Понеделник и Сряда - 20.30 - 22.00 в кв. "Овча Купел" 1, 88-мо училище, фитнес център "Sport-Generation"

Всеки човек търси своето собствено изкуство, с което да изрази себе си. За нас - VS Dance - танцът е хореографията на живота ни, нашият стил на... общуване и начин на изразяване. Красотата на танца не е само в движенията на тялото, той е нещо много повече - танцът е хореография на чувствата, техен външен облик, който VS Dance да сподели с Вас !!!

Goldy или Виктория Михова е родена на 23.10.1986 г. Основател, хореграф и ръководител на Професионалният балет " V's Dance " .

Занимава се от 3 годишна с танци. Минала една от най-успешните школи за модерни танци "Киви"-към културен дом "Средец" под ръководството на Радослав Радев.

Преподава модерен балет,HIP-HOP & R'n b танци в школата си V's Dance.За нея, професионализма и перфекционизма са над всичко. Приоритет за Виктория е да научи своите ученици на такт и усет към ритъма. Танцьорите изпълняват класически екзерсис, учат елементи от класическият балет, basic брейк движения. Танцувамe модерен балет, хип-хоп и r'nb танци.Разработват се интересни и разнообразни хареографии с различно ниво на трудност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !