Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Дачо хвант в изневяра

отпечатай новината

22.11.2010 15:00 | Видян 7247 пъти

Дачо хвант в изневяра

Любовна драма, достойна за сценарий на латиноамерикански сериал, се разиграва от няколко дни в Етрополе.

Главните герои в нея са Софи Маринова и възлюбеният й Дачо. Според мълвата ромската перла сгащила мургавия левент с чужда булка в леглото.

Етрополци раздуват, че Дачката от известно време завъртял любов с едрогърда танцьорка. Двамата се срещнали в столичен чалга клуб, където на Софка момчето замеряло с десетолевки момичетата на сцената. Дали заради това или заради маслинените му очи, красавицата веднага лапнала по него. Етрополският Казанова обаче не подозирал, че в заведението имало приятели на Маринова, които веднага докладвали на ромския славей, пишат още от БЛИЦ.

Малко по-късно в семейното им ложе в София станало страшно. Софка едва дочакала Дачо да се прибере и  да го започне с наличната кухненска потреба още от вратата. Скандалът бил грандиозен, а момъкът набързо си събрал куфарите.

Ромският плейбой не мислил дълго къде да отседне и вместо на хотел, почукал на вратата на новата си изгора. Тя, естествено, го приела с отворени обятия. Наскоро даже двамата са решили да се преместят в родния й град Габрово, за да са по-далеч от София и от Софи.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !