Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Quantic участва в отворена дискусия в нощта на Reel Feel

отпечатай новината

23.11.2010 12:20 | Видян 1935 пъти

Quantic участва в отворена дискусия в нощта на Reel Feel

На 25-и ноември (четвъртък) Reel Feel, освен със своя горещ DJ сет, в самото начало на вечерта Quantic ще ни даде възможност да го опознаем по-отблизо - не само от музикалната му страна. За целта Уил Холанд ще участва в отворена дискусия и ще отговаря на въпроси, свързани с него самия, творчеството му, причините да заживее в Колумбия, какви са предимствата на колумбийския ром, както и как се става световноизвестен творец на скромната възраст от 30 години. След 20:00 часа всички посетители ще имат възможността да се включат в разговора със свои въпроси и да ги отправят лично към Quantic.

Reel Feel вечерта ще продължи с представянето на специална селекция от кратки анимации на продуцентска къща Компот Колектив (Compote Collective), която ще започнат в 21 часа. В нея участват 6 от авторите на колектива, сред които родни и чуждестранни имена.

Веднага след прожекцията, за да повдигнат настроението и да дадат старт на танците грижата имат Андрей (Park Live), Stoyo и Funkusion (Groovy Sessions). И тримата се славят с таен арсенал от музикален подбор и способността си да придават на танцовите ни заложби неподозирани измерения.
Разбира се, кулминацията на вечерта се очаква с излизането на Quantic зад пулта, който обещава да носи много горещ, тропически, джаз, фънк и соул заряд. Поради това, експлозия от позитивен дух ще можем да очакваме по всяко едно време на нощта.

За най-изявените танцьори има назначен и специален Таен агент 38 и да награди 4 човека с титлата „The Best Dancer”. Освен с похвала те ще си тръгнат и с подарък – тениска със специален за вечерта печат, дело на магазин “38-ThirtyEight”.

Билети за събитието може да закупите предварително от мрежата на Eventim на цена 15 лева, като в дена на събитието тяхната цена ще е 20 лв.
Домакин на поредицата Reel Feel събития е Sofia Live Club. Специалните меломански вечери са с подкрепата на още един наш приятел с отявлен естетски вкус - ирландското уиски Bushmills.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !