Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Осем истории се борят на финал за екзотична екскурзия в Доминиканската република

отпечатай новината

23.11.2010 18:00 | Видян 1822 пъти

Осем истории се борят на финал за екзотична екскурзия в Доминиканската република

Осем истории се борят на финала на конкурсa на blizoo и TLC, с награда екзотична екскурзия в Доминиканската република. Състезанието за най-романтична история с половинката, организирано от телеком оператора blizoo и женския канал TLC навлезе в своя финален кръг. Най-романтичната, най-добре разказаната, най-искрената и завладяваща от осемте  истории-финалисти история ще бъде избрана от потребителите на специалния интернет сайт http://4svatbi.blizoo.bg/.  Събралият най-много гласове ще стане ясен на 29 ноември.

В периода от 1-ви до 19-ти ноември 2010 г. всеки желаещ имаше възможността да разкаже своята най-романтична история и да се бори за голямата награда - екзотична почивка за двама в Пунта Кана, Доминиканска република, с включен самолетен билет и престой в 5-звезден хотел. Спечелилите второ и трето място получават уикенд за двама в български курорт. Четири от историите-финалисти бяха избрани с гласуване от публиката в интернет, а останалите четири бяха номинирани от специално създаденото жури на конкурса.

Така осемте истории финалисти имат 7 дни да натрупат гласове и да определят крайния победител в конкурса.

Състезанието е вдъхновено от изключително популярното предаване „Четири сватби”, което  се излъчва всяка сряда вечер по каналът TLC. Забавното шоу, превърнало се в култ в САЩ и Англия, показва четири булки, в надпревара тяхната собствена сватба да грабне голяма награда – меден месец. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !