Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави Бинев: „Ние пиехме много, но не се докоснахме до дрогата!”

отпечатай новината

25.11.2010 17:40 | Видян 5428 пъти

Слави Бинев: „Ние пиехме много, но не се докоснахме до дрогата!”

В сряда вечер гост в „Шоуто на Иван & Андрей” беше евродепутатът от „Атака” - Слави Бинев. Архонтът сподели подробности за отношенията си с Волен Сидеров, за ролята си в „Атака” и Европейския парламент, както и какво е да си баща на пет деца.

В момента Слави Бинев не пости, не пие, не пуши и споделя за себе си, че е във форма.
На това, че Татяна Дончева го сравнява с Бойко Борисов и Алексей Петров той отговори: „Бойко е милиционер, аз съм представител на църквата! Бойко Борисов свири на акордеон, а Татяна Дончева на цигулка. А пък Алексей Петров пееше в ДАНС!”. Бинев призна за прилика между тях това, че и тримата не са професионални политици и не са били адвокати на „Мултигруп”.

Според него правителството на Борисов се опитва да пришие престъпен знак на богатите хора. Ситуацията и хората избраха „Атака” да подкрепи правителството на Борисов, смята той. „Човек да търси морал в политиката е мистицизъм!” – каза още Бинев.

Разговаряйки за ерата на 90-те години Слави Бинев каза: „Аз имам страшно много добри приятели между истинските борци!”. За тогавашните години призна: „Ние пиехме много, но не се докоснахме до дрогата, а за сегашното поколение „Аватар” е документален филм!”. 

За Волен Сидеров гостът призна: „Това е човекът, които отвори за мен вратата в политиката! Аз много добре го разбирам и винаги съм бил на негова страна! Ние сме големи приятели и се допълваме! Нито аз мисля за неговия стол, нито той за моя, няма какво да делим!”.

Евродепутатът споделя, че България от дистанция изглежда различно. Той разказва, че когато ЕС чуе за Балканите и получава тикове. Според него правителството трябва да обърне това мнение. Бинев обясни, че в Европа е важен рейтингът на институцията, а не на личността, която я представлява, защото иначе става дума за диктатура. Той разкри, че заплатат му като евродепутат е около 6 хил. евро.

„Откакто се помня омраза и уважение съм получавал винаги!” – откровен бе архонтът. Бинев е на мнение, че това, което ни различава от ЕС е, че българите са склонни да правят всичко зад гърба. „Проблемът на българина е ментален, а не финансов!” – добави още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !