Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Устата и Комиците в ново шоу

отпечатай новината

26.11.2010 10:20 | Видян 4137 пъти

Устата и Комиците в ново шоу

Стотици се стекоха в сряда вечер в столичния The Cotton Club, за да бъдат сред първите зрители на новото клубно шоу на Устата, представено премиерно в София. Малко след полунощ, резидент DJ-я на хитовото заведение - DJ Станчо, обяви гост-звездата на вечерта, но Устата така и не се появи на сцената. За изненада на многобройната публика, вместо него, на сцената изкочиха популярните лица от “Комиците” – актьорите Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов.

Сюрпризът бе част от новото сценично шоу на Устата и двамата комици, с което звездите имат идея да обиколят клубовете в страната. Новата съвместна изява на Устата, Шайбата и Васко Драганов е продължение на суперуспешното им партньорство по време на лятното турне на “Комиците” и близкото им приятелство от години.

В сряда вечер, компанията реши да пренесе хумора и доброто си настроение на сцената на звездния The Cotton Club в Студентски град, от където даде старт на новото си музикално-комедийно шоу. Над два часа скечове, закачки с публиката, импровизации и колоритни музикални изпълнения, подариха звездите на гостите в луксозното заведение. Щурата компания се разгорещи до там, че успя да спретне и конкурс за светещи гърди сред дамите. За изненада на всички, момиче от публиката демонстрира на сцената, че е притежателка на новото чудо на природата, с което си спечели бутилка уиски от домакините.

Невероятният купон се дирижираше от Устата, който не измени на стила си и както винаги нажежи атмосферата с някои от най-емблематичните си парчета  - “Мале Мале”, “Бате шефе”, “COM.PRESS”, “Всички дрехи ми пречат”, и разбира се хитовите дуети със Софи Маринова “Бурята в сърцето ми”, “Мой си дяволе”, “Точно ти” и др.

На няколко пъти по време на шоуто, Устата отправи поздрави към феновете си с новото парче “Нащракай се”, като го посвети на всички парти-маниаци, които живеят за удоволствието и посрещат изгревите след всеки купон.За една нощ The Cotton Club се превърна в истинска театрална сцена и успя да взриви бури от емоции в сърцата на стотиците гости, дошли да се забавляват до зори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !