Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро „повтаря” красавица в клип

отпечатай новината

29.11.2010 13:40 | Видян 4706 пъти

Тони Стораро „повтаря” красавица в клип

Тони Стораро ще зарадва почитателите си с видео към най-новата си песен „Така ме запомни”, която се появи само преди броени дни, но вече спечели много почитатели. Клипът ще се завърти от днес само в ефира на Фен ТВ.

Любопитното е, че ослепителната блондинка, която партнира в част кадрите на Тони Стораро,  е участвала и в негов предишен клип. Феновете на Човека-глас със сигурност ще разпознаят красавицата Жана Казимирова от видеото на хитовата песен „Няма накъде”, известна повече като „Мотористът” от албума „Live party” (2002).

Големия Тони сам решил да покани хубавицата да му партнира отново и останал много доволен от крайния резултат. „Идеята Жана да се снима в клипа на „Така ме запомни” беше моя. Стори ми се интересно да се видим как ще изглеждаме след цели 8 години – колко сме се променили визуално, като поведение пред камера – всичко. Надявам се този експеримент да допадне и на почитателите и видеото да им хареса.”, сподели топзвездата на Diapason Records.

Клипът е заснет в невероятния четиризвезден СПА хотел „Уникат” – Велинград. За режисурата Тони Стораро отново се довери на Люси Иларионов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !