Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

България става част от световното турне на танцьори по Аржентинско Танго

отпечатай новината

30.11.2010 16:20 | Видян 2159 пъти | Гласували 1

България става част от световното турне на танцьори по Аржентинско Танго

България отново става част от Световната танго сцена в следващия TANGO & PEPPER WЕЕКEND. Тогава ще гостуват двама зрелищни танцьори от Москва и Истанбул, които споделят страстта си към Аржентинско Танго: Мурат Елмадагли и Вера Гоголева.

На 4 и 5 Декември /събота и неделя/ ни очакват 4 дневни семинара за начинаещи и напреднали  в Студентски Дом, пл. Народно Събрание 10, зала 404, в събота от 19:30ч. милонга в „Салса +” с музикалната селекция на Мурат, а в неделя от 19:30ч. танго шоу в „Before & After”.
Колоритната танго двойка Мурат и Вера освен, че са готови да очароват и възпламенят нашата публика с изпълненията си, ще обединят динамиката в танца с отлично преподаване. Мурат  вярва, че не съществува една унифицирана истина за Танго и като преподаватели, двамата с Вера провокират всеки ученик да намери своята собствена истина в танца.

Мурат е работил с аржентински майстори, като Gustavo Naveirra, Chicho Mariano Frumboli, Sebastian Arce, Hulio Balmeceda, Havier Rodriguez, Еsteban Morreno, Ezequiel Farfaro, Roberto Herera и Damyan Rosenthal. След дълго пътуване до Буенос Айрес и задълбочено проучване на танго школите там, заедно със своите колеги той основава "istanbulTANGO”, най-голямото танго училище в Турция. Мурат Елмадагли е шампион на Турската Танцова Федерация за 2009 г, категория Аржентинско Танго.
Вера Гоголева танцува през почти целия си живот. Тя прекарва близо 20 години в спортните танци, като започва да преподава едва на 16-годишна възраст.

В началото на 2000 г. тангото се появява в живота й. Този танц я променя много. Оттогава тя ходи всяка годино в Буенос Айрес и обменя опит с най-добрите учители, за да е перфектна и като танцьор и като преподавател. Сега тя гастролира по целия свят и посещава множество танго фестивали.
Организаторите от Tango & Pepper Studio са убедени, че скоро София ще достигне столиците на съседските държави като Румъния, Гърция, Сърбия, както и Европа, където Аржентинското Танго е едно от най-разпространените и модерни средства за забавления и социализиране.

В тематичните Tango & Pepper Weekends студиото кани известни Танго Артисти – Dj, танцьори и преподаватели. Специални гости на събитията досега са били маестро Federiko Farfaro & Liesl Bourke, Dj Luca Lamberti, Dj Gianluca Zeccardo, Maximiliano “Gytano” Paradiso и др. Организаторите вече са подготвили и колоритна програма за 2011, като още в първите месеци ще гостуват нови танго звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !