Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

11 специални дни за 11тия рожден ден на "Тройка на разсъмване"

отпечатай новината

01.12.2010 14:20 | Видян 4160 пъти

11 специални дни за 11тия рожден ден на

Своеобразното обратно броене, стартиращо в ефира на Витоша от 26-ти ноември ще бъде посветено на темата за страстта. Затова в продължение на 11 дни Милена, Кирил и Тодор ще канят за разговор в ефир личности, които правят нещата в живота си със страст.

Сред събеседниците ще бъдат специалисти, с които „Тройка на Разсъмване“ провежда съвместно своите социални кампании, както и хора, познати и известни в различни области, доказали своя професионализъм и страст. Тримата водещи ще дадат думата на хора, отдадени докрай на своите пристрастия и каузи, сред които известни и не толкова известни ,обичани личности, с авторитет в своята област.

И понеже най-важни винаги са слушателите – те ще са поканени в ефир и на гости на живо в студиото при Милена, Кирил и Тодор. С тях водещите ще разговарят за обсъжданите с истинска страст през 11-те години на предаването важни, общозначими теми. Защото искреното убеждение на Тройката е, че всичко ценно и успешно, създадено от човека е направено с много страст и любов!

Партито за рождения ден на сутрешното шоу на Радио Витоша „Тройка на Разсъмване“ под мотото „11 години страст“ е насрочено за 10-ти декември в Sofia  Live Club. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !