Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ВИЕНСКА КОЛЕДА ЗА АЗИС И БОБИ

отпечатай новината

04.12.2010 09:00 | Видян 6446 пъти

ВИЕНСКА КОЛЕДА ЗА АЗИС И БОБИ

Азис ще празнува най-светлият празник Коледа в компанията на своя любим Боби на романтична разходка във Виена, научи СЛАВА от свои източници. Въпреки че фолк кралят през последния месец не спря да тръби по медиите, че е влюбен във фолк певецът Денислав, истината е, че той продължава да живее със старото си гадже Богдан.

Компания в австрийската столица ще им прави родна бизнес дама, която върти заведения и хотели по Черноморието. Веднага след коледната любовна екскурзия, костинбродският славей се връща, тъй като има поето участие за Нова година. Според клюката той ще извисява глас в новогодишната нощ в столичен хотел, а хонорарът му щял да бъде около 15 бона.

През миналата седмица Васко засне видео към новото си дуетно парче с Устата и до дни  феновете ще могат да видят нестандартния клип. "Най-бруталното, което беше е, че по време на снимките на някой му хрумна да играем на шише. Въртях три пъти бутилката и шишето сочеше мен и Устата. Ние не се целунахме, ние се изядохме", сподели за пикантериите във видеото скандалния изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !