Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Андреа Пелегрини ще председателства журито на „Мис Бургас“2010

отпечатай новината

06.12.2010 10:20 | Видян 7182 пъти

Андреа Пелегрини ще председателства журито на „Мис Бургас“2010

Анреа Пелегрини, директор на една от най-големите модни агенций в Милано – „TNT models management“ , пристига в България специално за конкурса „Мис Бургас”. Той бе поканен лично от продуцента на конкурса Галина Димитрова. Италианецът  ще бъде претседател на журито. Пелегрини ще връчи на победителката едногодишен договор  за професионална реализация на световният подиум .

Конкурсът ще се проведе на 15-ти декември в Гранд хотел Приморец . Организатор на събитието е бургаската модна агенция G.I.D. Models. „Мис Бургас” ще е първото голямо модно събитие, както за агенцията така и за региона.

Към програмата на събитието ще се присъедини и бургаският изпълнител Иван Притъргов, който ще представи последната си песен „Родени без любов“, силно свързана по тематика на социалната кауза на конкурса. Изпълнителят на „Опасна игра“ се отзова на поканата от организаторите – напълно безвъзмездно, за да подкрепи проекта.

Гостите на събитието ще имат възможност да видят последната колекция на дизайнерката Елена Дойчева , изработена специално за повода. Участничките ще дефилират с изящните рокли на известната варненска дизайнерка през последният кръг на конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !