Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Радио и тв звезди събира Иво Тодоров на четворна премиера

отпечатай новината

08.12.2010 10:20 | Видян 1702 пъти

Радио и тв звезди събира Иво Тодоров на четворна премиера

Известни личности от радиото и телевизионния ефир ще се съберат на премиерата на Иво Тодоров преди Коледа. В момента журналистът е редактор на новото предаване на БНТ “Екип 5” и води програма по БНР. На 15 декември от 18.00 ч. във фоайето на националното радио Иво Тодоров ще открие авторската си фотоизложба, озаглавена “7 дена в Барселона без теб” и ще представи своята нова книга “Broken heart 2010” (Limited Edition), която за първи път у нас излиза едновременно на три различни носителя – на хартия, аудио версия на CD и  електронна книга в интернет.

Книжното тяло на стихосбирката “Broken heart 2010” (Limited Edition) е с изискано и едновременно провокативно оформление в джобен формат и съдържа 7 лирически откровения. Самия автор чете стиховете в аудио версията, а електронния вариант ще бъде пуснат на сайта www.bukvite.bg/
Заглавието на книгата и на отделните стихове са на английски, а основният текст – на български език, За откриването на фотоизложбата “7 дена в Барселона без теб” Иво Тодоров очаква високопоставени представители на посолството на Кралство Испания в София. Броени дни преди премиерата на “Broken heart 2010” (Limited Edition) в интернет ще се появи промо клип на книгата, който е по сценарий на самия автор. Иво Тодоров твърди, че видеото ще бъде впечатляващо.

Първата стихосбирка на Иво Тодоров “Чай от спомени” (изд. “Захарий Стоянов”) излезе това лято. Има издадени и два сборника с разкази: “Момчето с воден пистолет и Мисълта за Смъртта” (изд. ателие Аб, 2005) и “De puta madre” (изд. Ciela, 2008).

Цялата информация за предстоящата четворна премиера Иво Тодоров ще качва преди 15 декември на литературния си профил http://ivotodorov.110mb.com и на личния си блог http://ivotodorov.blogspot.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !