Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Лияна получи предложение за брак

отпечатай новината

09.12.2010 10:40 | Видян 6380 пъти

Лияна получи предложение за брак

Лияна грее като ориенталска принцеса с диамантения пръстен подарен й от Махмуд. Благодаря му, че ми прости големия грях с Благой.
Лияна за пореден път успя да шокира както феновете си, така и своите роднини. Скандалната певица, която се залюби с Благой Георгиев, докато той чакаше дете от друга, разкри, че тези дни се е сгодила за… наркотрафиканта Махмуд Йоджан, разказват БЛИЦ.

Както „ШОУ” пръв разкри преди две седмици, Махмуд покани Лияна и дъщеричката им Денис в Истанбул, където се укрива от българското правосъдие. Певицата, която доскоро тръбеше, че наркотрафикантът я е заплашвал със смърт, не се помайва нито за миг и заминава...

Махмуд посреща невярната си любима и щерка им и ги изненадва с круиз по Босфора. По някое време той и Дениз изчезват. След малко се връщат при Лияна. Подучена от татко си, малката пада на колене и я пита: „Мамо, ще се омъжиш ли за татко?”. „И аз казах – ами, ако баща ти ми предложи, ще си помисля. Тогава той по същия начин застана на колене и попита: „Лильо (тай така ми вика), ще бъдеш ли моя жена?” Отговорът ми беше „Да”. Не беше нужно дори да се замислям”, разказва изпълнителката на „Като вещица”. Тя не пропуска да се изфука, че брачното предложение на наркобоса е била „гарнирано” с пръстен с три диаманта. Броят им бил символичен - двата по-малки символизират тях двамата, а най-големият и най-скъпият - дъщеричката им Дениз.

Палавата певица твърди, че кюрдът вече й е простил авантюрата с Благой Георгиев. „Когато решихме да започнем заедно отначало, разговаряхме дълго. Аз не съм единствената, която е допускала грешки. Той също е правил. За конфликт са нужни двама. Хубаво е, че Махмуд помни и доброто - че в най-трудните моменти от живота му аз бях човекът до него. Знае, че ми е отнел най-хубавите години, в които трябваше да си отглеждаме детето и да сме заедно, а аз се занимавах с адвокати, следователи и прокурори. Положих много усилия за връзката ни, а той не направи нужното, за да се почувствам обичана и оценена. Това ме срина и развали отношенията ни”, споделя Лияна. Моментът, за който говори тя, е влизането на Махмуд в затвора.

Малко преди това певицата забременява. 3 години по-късно наркобосът е освободен, но затворът го е променил тотално. След осъждането му на втора инстанция на 15 години Йоджан бяга от България. Тя отказва да замине при него и започва да изпада в тежка депресия. „Станах хипохондричка. Пиех хапчета и непрекъснато ходех по лекари”, споделя Лияна. Най-добрият „доктор” обаче се оказва футболистът Благой Георгиев и започва поредния епизод от семейната война…

Днес прелюбодейката твърди, че с Махмуд вече са изяснили всичко помежду си и тя е готова да му се обрече напълно и завинаги. „Едва ли ще намеря някой по-добър от него. Благодаря му, че ми прости този голям грях (б.а. - връзката с Благой) и остана човек до края. Знам, че никой няма да ме обича повече от него, нито пък че може да обича повече детето ми”, убедена е Лияна.

Тя разкрива още, че сватбата е планирана за догодина, в ранната пролет, край морето, в тесен семеен кръг. „Сватбата ще е моят подарък за него, като клетва във вярност. Знам, че това ще го накара да се чувства по-сигурен в мен. Аз съм сигурна в себе си, достатъчно съм зряла, получих уроци и разбрах, че понякога търсим щастието надалеч, а то е много близо до нас, само трябва да се огледаме”, шокира ни за пореден път братовчедка на Коцето, допълват още БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !