Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Д-Р ИЛЬО СТОЯНОВ СТАВА РИЦАР НА ЕСТЕТИКАТА

отпечатай новината

11.12.2010 09:00 | Видян 8099 пъти

Д-Р ИЛЬО СТОЯНОВ СТАВА РИЦАР НА ЕСТЕТИКАТА

Световно известният пластичен хирург д-р Ильо Стоянов ще бъде признат за Рицар на естетиката по време на 17-я благотворителен Бал на топ моделите. На 10 декември най-признатият разкрасител на женските лица в България, ще седне на Платинената маса заедно със своята съпруга и още десет почетни гости.

Тази година балът ще събере средства за набавяне на протези на останалият без крака младеж Велислав Вълчев. Организаторът Евгени Минчев фон Бул вече направи предварително парти в дома си в полза на Велислав, на което се събраха 3 000 лева за един час а сред дарителите бяха и основните спонсори на събитието-шефа на Олинеза Александър Найденов и представителят на минна техника Hitachi – Ники Младжов.

Освен д-р Ильо Стоянов сред наградените ще бъдат и бутик на годината в лицето на Desizo Monni  и Bridal Fashion. Д-р Стоянов получава наградата си и за оригиналното мото на новата си рекламна кампания По телата им ще ги познаете, която вече стартира. Афтърпартито след бала ще бъде в пиано бар Арбат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !