Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?

отпечатай новината

10.12.2010 14:00 | Видян 19169 пъти

Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?

В четвъртък отново бе вечер за „Лига на познавачите” в „Шоуто на Иван & Андрей”. За първи път гадателите се съревноваваха помежду си, за да разкрият истината за един човек с необикновена съдба, когото те не познават и с когото не можеха да разговарят. За него те знаеха само кога е роден и малкото му име. За първи път зрителите видяха подробно как точно работят мистичните методи на феномените.

Човекът, чието минало се опитаха да разгадаят мистиците, е момче на 23 години на име Александър Михайлов. Той е претърпял катастрофа, в следствие на което изпада в кома за 20 дни. В тези тежки моменти до момчето неотлъчно е неговата майка. Има 2 деца, но в момента не е женен.

Лечителката Гюкчен се представи най-добре в поставената задача. Разчитайки на енергията на боба, тя позна около 90 % от истината за съдбата на Александър. Картите Таро на Людмила Захариева й донесоха около 80 % успеваемост в това предизвикателство. А най-младият ясновидец Роберто и нумероложката Цветанка Рангелова познаха около 50 % от живота на Александър.

След като се установи истината за Александър Иван & Андрей преминаха към следващата задача в „Лига на познавачите”. Тя е свързана с личните отношения на двама много известни българи – един футболист и една поп фолк певица, които до скоро бяха една от най-обсъжданите светски двойки у нас. И зрителите, които нямат свръхестествени способности, могат да отгатнат, че става дума за Алисия и Валери Божинов. Вече се знае, че те не са заедно, и че плеймейтката Николета Лозанова е причината за тяхната раздяла.

Стои и съмнението дали Алисия и Валери могат да се съберат отново, но това е въпрос от неопределеното им бъдеще. Това, което феномените ще трябва да разберат за тях е свързано с миналото им и е: „Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?”. Tова е новата задача, която трябва да разреши „Националния отбор на феномените” до следващия четвъртък.Тогава ще видим какво са открили по този въпрос чрез паранормалните си способности и ще научим истината лично от самата Алисия! В неделя Алисия ще бъде гост на „Отчаяните съпруги” в „Станция НОВА”, но нито там, нито където и другаде да се появи, тя няма да отговаря на такъв въпрос. Алисия ще отговори само в „Шоуто на Иван & Андрей” следващия четвъртък.   

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !