Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

„Шоуто на Иван & Андрей” стана на 1 година

отпечатай новината

16.12.2010 09:20 | Видян 5660 пъти

„Шоуто на Иван & Андрей” стана на 1 година

На 14 декември „Шоуто на Иван & Андрей” стана на 1 годинка, а неговите лица Иван & Андрей са на телевизионния екран с редица свои проекти в различни телевизии от 11 години. По този повод двамата шоумени бяха поканили „неудобната” Маргарита Михнева за водеща на празничния им брой. Опитната журналистка направи интервю със самите Иван & Андрей, които този път бяха гости в собственото си шоу.
„За тази една година успяхме да пораснем!” – единодушни бяха рождениците. И двамата обаче признаха, че се държат „по-дебилно по един старовремски начин, който не отговаря на това, което представляват те сега.
„Нашите зрители имат изкривяване да се смеят само като ни видят!” – споделя Иван. Той призна, че за него тази година е била най-трудната от всички 11 години на екран.

Двамата водещи, а вече и продуценти, поразсъждаваха над въпроса дали не са се приближили до изчерпването на това да са заедно и дали не са достигнали момента, в който да се получи раздяла между тях двамата.

„Започнахме да ставаме по-страхливи! Преди мислехме, че знаем отговорите на всички въпроси, а сега разбрахме, че не ги знаем!” – откровен бе Андрей.

„Еднакво се шегуваме и с Бойко Борисов, и с Първанов, но премиерът не се обижда!” – обясни Андрей. Според Иван Бойко Борисов е политикът, който е въвел мода на поведение в медиите и прави крачка напред в това отношение. 

 Иван изрази мнение, че двамата с Андрей се опитват да правят забавно предаване от ново поколение, което има една цел и тя е да накара хората да се усмихнат преди да си легнат да спят, за да са заредени.
Опредението „хлебарки”, което вече бившият кадър на БНТ Васа Ганчева им постави, по-скоро разсмива двамата шоумени, отколкото да ги обижда. „На мен това определение ми харесва!” – засмя се Андрей. „Тя е права, защото сме изключително досадни! Хлебарката е единственото, което ще оцелее след ядрен взрив!” – пошегува се Иван.

Забавните телевизионери вече не водят този разкрепостен живот, който са водили преди години и даже определят сегашния си такъв като „изключително банален”, а самите себе си като „изхабени и изморени”. „Аз съм излизал един път за последните 3-4 месеца!” – призна Андрей. „Аз от сватбата не съм излизал!” – допълни го с усмивка семейният от двамата в екранния тандем.

Иван се призна за по-слабото звено в задаването на неудобни въпроси към гостите на техните предавания, докато на Андрей му се иска да са дори по-остри понякога.

И двамата са решили, че един ден трябва да напишат книга с гръмкото заглавие: „Как, правейки се на селянин, станах селянин?”.

Ако има нещо, с което двамата водещи се гордеят е, че за 11 години не са се разделили. 
Ако един ден спрат да водят предавания, Иван вижда своята алтернатива в това да бъде актьор, а Андрей бе категоричен: „Дори и да спрем да сме на екран, ще продължим да сме в този бизнес!”.
Водещата на празничния брой на „Шоуто на Иван & Андрей” Маргарита Михнева завърши оптимистично интервюто си с думите: „Продължавам да смятам, че вашето шоу ще продължи...”.

По случай празника на вечерното си шоу Иван & Андрей се опитаха да намерят друга подобна на тяхната двойка, с която да се поздравят, но това бе трудна задача. Оказа се, че сред телевизионерите няма други двама, които да са заедно повече от десетилетие, да са се събрали по своя инициатива, а не от продуценти, и на всичкото отгоре да не са се карали и разделяли никога. След проучване на екипа на двамата шоумени стана ясно, че в България има само още двама души, които се припокриват с техния профил: те са им набори, приятели са отпреди да станат известни, работят заедно повече от десет години и никога не са се разделяли.

Ето защо веднага след интервюто с г-жа Михнева в студиото се появи единственият подобен известен телевизионен тандем, но певчески – Румънеца и Енчев, които поздравиха рождениците с най-новото си парче „Аз те искам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !