Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора с ефектен клип към ремикса на „Онази”

отпечатай новината

17.12.2010 16:20 | Видян 4531 пъти

Теодора с ефектен клип към ремикса на „Онази”

Теодора ще зарадва всички свои почитатели с видео към ремикса на песента „Онази”. Впечатляващият клип ще се завърти тази вечер ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Броени дни след зрелищната промоция на своя пети албум - „Моят номер”, атрактивната фолк дива засне новото си видео. Парчето „Онази” е включено в актуалния й албум в два варианта, но ремиксът спечели повече почитатели.  Той е дело на гръцкия корифей DJ Pantelis, с когото Теодора има и други успешни съвместни проекти. За броени дни песента се превърна в една от най-желаните в родните дискотеки, както и в радиоефира. Ето защо примата на Diapason Records побърза да я клипира и да зарадва почитателите си малко преди Коледните и Новогодишните празници.

Теодора е първата изпълнителка, заснела видеоклип в обновения фолк клуб Help – Sin City. Многобройните кристали Swarovski и атрактивния интериор, дело на италиански дизайнер, придават още по-ефектна картина на видеото. А самата изпълнителка е по-сексапилна от всякога. Певицата с най-сините очи в попфолка сменя четири атрактивни визии, дело на стилистката Теди Велинова.

Ефектният грим е създаден от Мис Бони, а за косите се погрижи Елена Кумчева от студио Helan. В част от кадрите на певицата партнират момичета и момчета от агенция ES Line Models, а перфектната хореография и танците са заслуга на балет Фиоре. За режисурата изпълнителката отново се довери на Ненчо Касъмов.

Не пропускайте премиерата на видеоклипа към ремикса на песента „Онази” на Теодора тази вечер в 21.00 часа само по Фен ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !