Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета и Валери заминават за Малдивите

отпечатай новината

20.12.2010 14:20 | Видян 16782 пъти | Гласували 2

Николета и Валери заминават за Малдивите

Най-скандалната светска двойка в момента – Николета Лозанова и Валери Божинов, е решила да посрещне Коледа на Малдивите. Явно влюбените искат да си починат от напрежението около тях през последните месеци, след като обявиха, че са заедно.

„Много се вълнувам и даже вече съм си подготвила някои неща за ваканцията.Винаги ми е било мечта да отида на Малдивите и съм страшно развълнувана, че заминавам за там именно с Валери“, сподели плеймейтката. Противно на слуховете, че Валери и Николета ще бъдат придружавани от друга известна двойка – Ели Гигова и Петко Димитров, футболистът и моделката ще заминат сами. Най-одумваните звезди в България решиха да нарушат мълчанието.

Нападателят на Парма и пловдивчанката говориха в предаването Директно Карбовски по Нова телевизия за връзката си, за бившата жена на футболиста - Алисия, както и за малкия му син Валери-младши. Божинов потвърди думите на певицата, че не е виждал сина си от почти 3 месеца.

Нападателят призна, че за последно е видял детето си на рождения му ден на 12 октомври, но постоянно поддържал връзка него в скайпа и по телефона.

снимка: Петър Тодорински

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !