Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Айдълът Иван още на върха

отпечатай новината

16.04.2008 11:56 | Видян 6780 пъти | Гласували 2

Айдълът Иван още на върха

Иван Айдъла е бил нападнат от ученички в Бургас, след като посетил училище “Димчо Дебелянов”, в което е завършил средното си образование, пише “Експрес”. Влизайки в двора, Иван буквално е бил пометен от негови фенки, които са подскачали от радост, че виждат своя любимец на живо.

Ангелов раздал над сто автографа и е позирал за снимки с фенките си. Част от тях дори са поискали и по една целувка за спомен, като Иван не отказал на никоя. Очевидци на случката разказват, че той е дал и номера на мобилния си телефон.

Скандалджията е бил обект на поздравление и от страната на момчетата, които са го убедили, че без неговото участие шоуто щяло да бъде много скучно.

След това Иван се срещнал с директорката на училището, която била поласкана от “високата чест”, която айдълът й е оказал.

Популярността на бившия участник в “Мюзик айдъл” е много силна в родния му град Айтос. Според последната информация вече няколко политически партии са му предложили да стане техен член и дори част от ръководните екипи. Става дума за извънпарламентарни формации, които търсят начин да си вдигнат рейтинга. За сега айдълът размисля, но е споделил пред свои близки, че няма нищо против да се пробва и в политиката, макар че нищо не разбира от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !