Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Деси Добрева в „Нощта на чудесата”

отпечатай новината

21.12.2010 10:20 | Видян 3965 пъти

Деси Добрева в „Нощта на чудесата”

Предколедно излезе клипа на песента „Нощта на чудесата”, в който в ролята на приказна разказвачка е Деси Добрева. Заедно с децата от Детско шлагерно студио ДА  от Варна тя изпълнява песента на Доно Цветков, с която преди три години беше закрит концерта на Българската Коледа в Народния театър „Иван Ваозв” в София. Текстът е на популярната детска авторка Кина Къдрева. Видеото беше заснето в морската столица, станала известна с пищната си коледна украса, продуцент е Фондация "Откритие".

Меломаните могат да видят коледното парче по телевизиите в страната.Тандемът Доно Цветков – Деси Добрева датира от 1997 г., когато Деси започна обучението си по пеене в Студио Да. От тогава са и първите й участия в международни фестивали, на които я заведе варненският мениджър и композитор.

Тази година двамата се върнаха като победители от Молдова, където Деси спечели първо място, а през пролетта и от Китай, където гласовитата певица блесна пред 4 милиардната публика на телевизионния азиатски фестивал Asia New Singer Festival и зае второто място със само една точка разлика от победителката. Проектът „Нощта на чудесата” слага край на една успешна година за двамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !