Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

С постно прасе гощават приятели Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

отпечатай новината

21.12.2010 11:40 | Видян 7506 пъти

С постно прасе гощават приятели Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Артистичното семейство почерпи за Коледа най-верните си приятели в новия ресторант от верига „При Яфата”. Режисьорът бунтар и неговата не по-малко ексцентрична половинка по традиция събраха на една маса – Катето Евро, бившия „Господар на ефира”- Малин Кръстев, актьора Владо Пенев, Христо Гърбов и съпругата му – режисьорката Иглика Трифонова, шефа на Бюро Медия – Камен Балкански.

Сред гостите им бяха още - актрисата от „Стъклен дом” - Стефка Янорова и любимците на публиката - близнаците Деян и Дарин Ангелови, които също се изявяват в лентата. Андрей Слабаков изненада гостите си с авторски специалитет – носещ името „Постно прасенце”, който той беше приготвил няколко часа по-рано с помощта на майстор-готвача на „Модерната Яфа”. Със свинското ястие Слабаков гощава всяка година близките си. „Освен колегите, постно прасенце ще хапнат у дома сестра ми и зет ми, които ще дойдат от Италия. На връх Коледа ще си спретнем българо-италиански купон.

На Нова година пък ще бъдем в снежната ни къща в Бояна” – взима думата Ернестина Шинова. „На нашата трапеза ще има пълнена патица с кестени. Ще я приготвят мъжете – Христо, баща му и моят баща.” – включва се Иглика Трифонова и добавя, че Нова година ще посрещнат с приятели в Говедарци.
Дори и на Бъдни вечер Катето Евро ще се прояви като най-голямата купонджийка – до 10 часа ще бъде примерна домакиня  в къщи, а след това – ще лудува у Камен Воденичаров. „На Нова година няма да пия, а ще карам кола – ще ходя само по гости – при Мария Статулова, при Дим Дуков и на други места.”

За разлика от Катето Евро, Марта Вачкова ще прекара една тиха и свята Коледа далеч от суетата в Етрополския балкан, където има вила. Ще бъде в компанията на дъщеря си. На 31 декември ще пътува за Банско.

Както повелява традицията със семействата си на Коледа ще бъдат и Владо Пенев, и Малин Кръстев, и Стефка Янорова. „Това е времето, в което можем да бъдем всички заедно.”  - казва Малин Кръстев и добавя, че за Нова година ще бъде там, където тя го пожелае.” Стефка обаче е наясно къде ще празнува - в новогодишната нощ ще бъде в Банкя с приятели. 

Младите надежди на Народния театър – близнаците Дарин и Деян Ангелови ще пътуват до Хасково за Рождество Христово, а Нова година ще посрещнат в храма на Мелпомена заедно с Александър Морфов. Точно на 31 декември двамата играят там в неговата постановка „Полет над кукувиче гнездо.”         

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !