12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Нови изпитания във Форт Бояр

отпечатай новината

16.04.2008 12:21 | Видян 5716 пъти

Нови изпитания във Форт Бояр

В четвъртък зрителите на bTV ще видят втория мач на отбор България 1 с капитан Васил Гюров – Васо, този път срещу отбор Турция 1, след като в предишния двубой се българите се изправиха срещу отбор Сърбия 1. Това ще бъде вторият решаващ мач за българския отбор, който за втори път ще стъпи зад крепостните стени на Форта. Представянето им ще е самоотвержено, напрегнато и много емоционално. Зрителите ще станат свидетели как четиримата българи от нашия отбор ще дадат всичко от себе си, за да се преборят с предизвикателствата и да превземат Форт Бояр.

В началото на епизода зрителите ще разберат как са се представили настоящите конкуренти на българите – отбор Турция 1 - в техния мач срещу сърбите. Капитан на турския отбор е Тамер Фейзиоолу, фитнес-инструктор с железни мускули и воля. Негови съотборници са Дениз Кюшкюн – писателка, която се занимава с маркетинг; Емре Юнал - добре познат ТВ водещ от телевизионния екран в Турция и Хатидже Идрисоолу - инструктор.

Въпреки че нямаше късмет миналия път, малкият Иван от отбор България 1, който е треньор по плуване, този път ще се реваншира на своите съотборници и ще преодолее първоначалната си изненада от странните изпитания във Форт Бояр. Зрителите ще видят неговото представяне в две от силовите предизвикателства на Форта. В стаята с цилиндрите, в която миналия епизод зрителите видяха почти еротичното изпълнение на Сани Жекова, сега ще играе водещата на “Глобуса” Диана. Тя трябва с приплъзване по големи, въртящи се цилиндри, да достигне до ключа, без да падне и в определеното й за задачата време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !