Том Ханкс: Жените трябва да бъдат чути

Том Ханкс призова мъжете да се снишат малко и да позволят...

Горан Брегович разказва истории от...

Изключително интересен като музика и история е новият...

Андреа взриви фенове на промоцията на албума си

отпечатай новината

21.12.2010 14:00 | Видян 9443 пъти | Коментари 9 | Гласували 1

Андреа взриви фенове на промоцията на албума си

Обещаната грандиозна премиера на третия албум на Андреа надмина и най-смелите очаквания на дошлите да я зърнат в Син Сити. Три големи плазми, стотици кристали Сваровски, порцеланови кукли, пера и банери с нейния лик бяха само част от декорацията на излязлата от приказките сцена, допълваща идеята на промоцията – Ангели и Дяволи.

Точно в десет часа водещият Део откри вечерта, а гостите и медиите в залата притаиха дъх при появата на ангела Андреа. Първият й тоалет бе наистина забележителен – бяла дълга рокля, ексцентрично обсипана с бели кристали Сваровски. С тази визия звездата изпя новата си балада “Да се върнеш”, както и хитовите парчета “Хайде опа”, “Любовник”, “Лъжа го с тебе” и “Излъжи ме”.

Дяволът Андреа показа триножника си след 30 минутен антракт, през което време с песни се изявиха нейните колеги от Пайнер. Блондинката се появи, излизайки от огъня с черен дълъг фрак, обсипан с черни камъни и кристали, а прическата й бе завършена от сладки рогца. Андреа изпя “Неблагодарен”, “Върху мен”, “С теб да бъдем пак” и новото парче, дело на Цветан Спасов “Късай етикета”.

След като Андреа съблече фрака и остана с къса черна рокля, високи ботуши с кристали и забележително черно бижу, към нея на сцената един след друг се присъединиха най-актуалните звезди на Пайнер в момента – Галена и Илиян. Те изпяха съвместните си песни “Блясък на кристали” и “Не ги прави тия работи”.

На последната изпълнена песен Андреа покани всички изпълнители да танцуват с нея на сцената. Сред тях бяха Галена, Малина, Цвети Янева, Мария, Анелия, Райна, Елена, Бони, Кали, Соня Немска, Константин, Илиян, Борис Дали, Милко Калайджиев и др. От конкурентните фирми се присъединиха Софи Маринова, Тони Стораро, Румънеца и Енчев.

Сред гостите бяха още русата Златка, Павел Чернев, Етиен Леви и много други, които поднесоха букети и поздравления на най-успешната фолк-певица. С целувка и букет се отчете и любимият и Кубрат, а огромна торта постави завършека на вечерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
09
един мъж 11.01.2011 11:35ч.

мамка ви и примитивен и прост народ-това ли е представата ви за красота и талант ТОЯ УРОД...това трябва да го пуснете на циганите във Факултето да се забавляват с него и да му се забрани да носи зарази и простотия

08
Отвратен 28.12.2010 16:37ч.

Всички тия певачки са пробити долари!!! Задниците има са решето!!! Ку*венска работа. А простият народ дава пари за тях по чалготеките. :X

07
123 27.12.2010 23:49ч.

Да..,така е.За жалост това е картинката на живота ни.

06
Ядосан 27.12.2010 12:45ч.

Облеклото й ми е безразлично.Тая се е "издигнала" в професионален план-от уличница по ревютата,сега е елитна ку*ва в чалгаджийските среди.Направо си е "постижение"! Ей,няма оправия, живеят си живота с помощта на задника,а кадърните и честни хора страдат у нас.Няма такава държава,както пее Слави.

05
123 24.12.2010 18:35ч.

зизо,като толкова й се радваш и толкова ти харесва този кич си го носи и ти със здраве.