Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Испанският dj Димас с титанично парти навръх Коледа в Пловдив

отпечатай новината

24.12.2010 15:00 | Видян 2645 пъти

Испанският dj Димас с титанично парти навръх Коледа в Пловдив

Сеизмична активност и мощни вибрации се очаква да разтресат Пловдив навръх Коледа по време на титаничното парти на диджей Димас. Той е първият испански майстор на пулта, превзел Меката на дискотечната музика – английските класации. Популярният диджей гостува в събота в клуб “Опиум”, съобщиха организаторите на партито.

Димас, който вече повече от 20 години се радва на световна слава с името D-Formation, ще застане зад пулта малко преди полунощ на 25 декември. В пускането на разтърсващи парчета той ще се редува с класните си колеги от България Пачо Би и Пепо.

Сетовете на испанския диджей се отличават с леки, пъстри и динамични звуци. Той непрекъснато реконструира и преоткрива хаус музиката, превръщайки парчетата, които пуска, в истинска епопея от стилове – дийп, тек хаус и прогресив хаус. За него критиците са единодушни, че е истинско явление в света на електронната музика.

Диджей Димас е автор на убийствения ремикс “Noche”, изпълняван в оригиналната си версия от Коко енд Вила. След ювелирната обработка от испанеца, песента е вписана като хит номер 1 за легален даунлоуд през 2004 година. Самият диджей Димас през 2006 г. влезе в “Топ 100” на елитното професионално списание “DJ MAG” на 39-о място.

Творил е за едни от най-известните имена в електронния жанр – Саша, Дани Теналия и Дийп Диш. В създаването на запомнящи се и оставящи трайна следа парчета от 2 години си сътрудничи с иранския носител на Грами за диджеи Шарам.

Диджей Димас създава хитове с неизчерпаема енергия, все едно е в началото на кариерата си. Няма дори и бегъл признак за слизане от сцената, коментират световни експерти в областта на забавната музика. Графикът му с ангажименти е запълнен за следващите няколко години, той има договори за партита в елитните клубове “Спейс” в Маями, “Pacha” в Ню Йорк и Шарм в Египет , “Уомб” в Токио, “Зоук” в Сингапур, “Сирена” в Бразилия, “Министри ъф Саунд” в Лондон, “Куийн” в Париж, в Мадрид, Ибиза и Египет. Диджей Димас притежава собствен лейбъл “Beat Freak Recordings”.

Новогодишен купон под надслов “The Way We Play” завихрят в клуба на 31 декември диджеите Пачо Би, Пепо и приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !