Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рени избра за стилист в новото си видео Есил Дюран

отпечатай новината

24.12.2010 17:00 | Видян 6529 пъти

Рени избра за стилист в новото си видео Есил Дюран

Рени ще зарадва всички свои почитатели в навечерието на Коледните празници с новото си видео „Рицар ти бъди”. Песента, която бе презентирана в предаването „Великолепната шесторка”, от днес може да бъде видяна и в ефира на Фен ТВ. Любопитното е, че за стайлинга в клипа изпълнителката се е доверила изцяло на своята колежка и приятелка Есил Дюран .

Самата Рени е изключително щастлива от факта, че е създала една толкова различна и стойностна песен: „Досега никога не съм си позволила в текстовете ми да имам теми или думи, които да са нецензурни или несъобразени спрямо аудиторията. Обаче в последно време атаката на изпълнители, които са решили агресивно да навлязат в този бранш с пошли текстове и такова държане и облекло, направо ме отвращава... Дори не позволявам на собствените си деца да гледат подобни клипове или да слушат песни с голяма доза провокация. Аз съм модерна жена и майка, аз също съм се снимала за Playboy, но смятам, че има някаква граница, към която трябва да се придържаме и да не заливаме още от малки децата с неприлични думи, песни, жестове и клипове.”, развълнувано сподели певицата с най-чаровната усмивка. „На всички е ясно, че сега основният консуматор на попфолка са децата и тийнейджърите и затова смятам, че трябва да се върнем към по-съдържателните  текстове, към хубавите мелодии и теми, към богатите „живи” аранжименти. Надявам  се, че дори и да е „труден” този период на връщане към качествената попфолк музика, накрая пеещите певици ще се окажем прави за изчистването и оцеляването на стила”., допълва още тя.

Именно тези чувства провокираха Рени да запише песента „Рицар ти бъди”. Музиката и аранжиментът са на Ефтим Чакъров, текстът е дело на Боби Мирчев, а смесването е на Максим Горанов.

Снимките, които продължили два дни, са осъществени на конната база на Националния хиподрум и в целодневната детска градина „Джани Родари”. Във видеоклипа участват за първи път двете момчета на Рени – 6-годишният Борис и Аспарух на годинка и половина. В кадрите а певицата партнират и  децата от „Смехоранчета”, както и съученици от класа на Борис-младши. Самият той играе ролята на рицар, който умело борави със сабята и защитава добротата. Освен това си има и любима – принцеса, която знае, че най-голямата сила е любовта и тя прави по-добър света. Рени играе ролята на разказвачка на историята, която е събрала около камината децата, за да ги запознае с добрините, които прави този славен рицар.

Режисьор на „Рицар ти бъди” е Николай Нанков. По-интересното е, че за стайлинга във видеото Рени е поканила своята колежка Есил Дюран . Всъщност двете се познават от дълги години и са не просто колеги, а и добри приятелки, които са се изявявали на една сцена много пъти.. Изпълнителките са убедени, че това е първият, но не и последният проект, по който работят заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !