Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора в челните позиции на класацията в турско радио

отпечатай новината

29.12.2010 13:30 | Видян 7637 пъти

Теодора в челните позиции на класацията в турско радио

Теодора успя да заеме четвърта позиция в класацията Топ 40 на турското радио MydonОse със своята актуална песен „Онази”, ремиксирана от гръцкия корифей DJ Pantelis. Така примата на Diapason Records стана единственият български артист, попаднал в престижния чарт.

В последната седмица Теодора успя да се изкачи още няколко позиции с ремикса на своята песен „Онази”, която от около месец ежедневно намира място в ефира на радио Mydonese. Медиата е една от най-популярните в южната ни съседка и има около 30 честоти в най-големите градове там, а  освен това може да бъде слушана и онлайн.

Парчето на  Теодора много бързо се превърна в едно от любимите на слушателите на радиото и набира все по-голяма популярност през последните седмици. То е единственото българско произведение, попаднало сред 40-те най-големи хита. В чарта се състезават не само турски и балкански, но и световни хитове.

У нас песента също се радва на голяма популярност в радио ефира и родните заведения. Ефектният видеоклип на „Онази” също спечели овациите на феновете.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !